industrieel-interieur

Zo creëer je een industrieel interieur

Industrieel is en blijft de woontrend voor jouw interieur! Juist door deze tijdloze woonstijl is dit perfect voor de inrichting van jouw huis. Ook voor de mensen die moeite hebben met het robuuste karakter, je kunt dit heel makkelijk combineren met een andere woonstijl! Een industrieel interieur maak je al door vrij simpele elementen toe te voegen in de ruimte. Hoe je dit precies doet? Wij leggen het je uit!

Hout, hout en nog meer hout

Hout en staal zijn de belangrijkste materialen die gebruikt worden om een industrieel interieur te creëren. Door de verschillende bewerkingen van hout, is dit op meerdere manier toe te passen in jouw interieur. Zoals je misschien al eerder gezien hebt, kun je bijvoorbeeld grove en gladde houten tafelbladen krijgen. Beide zijn van hout, maar kunnen toch een andere sfeer opwekken. Hout is ook te krijgen in kleine accessoires voor het interieur. Denk hier bijvoorbeeld aan houten beeldjes of muurdecoratie.

Grote meubels

Grote meubels zorgen voor een landelijke en robuuste sfeer. Dit is dus perfect voor een industrieel interieur.  Je kunt ervoor kiezen om een salon- en eettafel van hout te plaatsen. Hiermee creëer je een robuuste stijl en kun je zachte elementen toepassen. Het formaat kun je hierbij zelf bepalen, waardoor je met verschillende dimensies in het interieur kunt spelen. Voor jouw interieur in Deventer kun je daarnaast kiezen voor een grote leren bank en grove kasten tegen de muur. 

Combineer met stijlen

Wanneer je met alle elementen gaat voor de industriële woonstijl, zal je merken dat het niet goed past en veel te robuust wordt. Je kunt de industriële woonstijl dus perfect gebruiken als basis, maar voeg hier elementen aan toe van de landelijke of romantische woonstijl.

Related Posts