Wat heb jij nodig om zo makkelijk mogelijk te verhuizen?

Verhuizen… het blijft een ding op zich. Pak het daarom goed aan en zorg dat alles goed gaat. Er zal tijdens het verhuizen of tijdens de voorbereiding al genoeg fout gaan. Dus zorg dat je zoveel mogelijk kan voorkomen. Waar te beginnen? Dit is een goede vraag waar deze tekst je mee verder kan helpen. Een verhuizing heeft meer nodig dan alleen een plan. Er moeten met allerlei dingen rekening worden gehouden. Dit kan je natuurlijk allemaal zelf doen, maar je kan ook de hulp vragen van een paar verhuizers. Wat deze precies voor je kunnen betekenen krijg je ook in deze tekst te weten

Student verhuisservice staat ook voor jou klaar

Sinds enkele jaren zijn er verhuisbedrijven begonnen met het aanbieden van verhuizingen voor een voor een student betaalbare prijs. Dit is sinds kort ook mogelijk voor niet-studenten. Het is dus mogelijk om je verhuizing voor een lage prijs te laten doen. Je zal misschien dingen. Minder geld, mindere kwaliteit? Dat is vaak wel zo, maar niet bij deze verhuizers. Zij worden opgeleid door het bedrijf zelf tot specialisten die precies weten hoe ze jouw spullen en meubels zo veilig mogelijk van punt A naar B moeten krijgen. Goedkope verhuizers zijn dus niet standaard minder. Ze zijn zelfs in hun werk heel variërend. Ga online dus opzoek naar studentverhuizers. Let er wel op, dat de verhuizers bij jou in de buurt opereren. Als dit niet het geval is zou het ineens wat duur kunnen worden door de hoge reiskosten van de verhuizers.

Ontruim je huis of laat dit doen

Je oude woning ontruimen voor de verhuizing is een ding wat sowieso goed moet gebeuren. Pak een doos voor een bepaalde kamer in. Doe dus geen spullen voor in de badkamer en de keuken door elkaar. Dit zal tijdens het uitpakken van alle spullen veel tijd schelen. Geef op de buitenkant van de doos aan waar hij in de nieuwe woning moet komen. Doe dit doormiddel van een cijfer of een kleur met de kamer te linken. 

Tips voor tijden het inpakken van je inboedel:

  • Doe geen zware spullen in een oude doos, deze zou kunnen gaan scheuren en je spullen kunnen beschadigen
  • Zorg dat je je dozen goed indeelt. Verdeel je spullen goed. Maak dozen altijd helemaal vol
  • Zorg dat je nooit te veel zware spullen in een doos doet. Dit voorkomt blessures tijden het tillen ervan
  • Doe boeken in speciale boekendozen.
  • Pak je meubels in met speciaal verpakkingsmateriaal wat krassen voorkomt
  • Maak het de verhuizers makkelijker door een verhuis doos zo in te pakken dat hij in evenwicht is. Tijdens de verhuisrit of het tillen van de doos zal hij dan niet omvallen.

Vraag een offerte aan bij jouw studentverhuizers

Een goed verhuisbedrijf heeft een offerteaanvraag functie. Hier kan je aangeven wat jij nodig hebt en wat er moet gebeuren om jou verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierop volgend krijg jij een op maat gemaakte offerte toegestuurd gekregen.

Related Posts