glazen schuifwand van Verasol

Waarom de glazen schuifwand van Verasol zo populair is

Verasol is zo’n bedrijf waar je goed terecht kunt als je wel weet wat je wil maar geen idee hebt hoe je dat moet bereiken. Je kunt er overkappingen, tuinkamers, tuinhuizen en nog veel meer vinden. Maar de glazen schuifwand van Verasol is op dit moment misschien wel het populairste product. 

Top kwaliteit

Veel opties

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen onder het genot van een goed boek of een wijntje. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. 

Overal te plaatsen

De glasschuifwanden van Verasol kunnen werkelijk onder iedere overkapping geplaatst worden. Zelfs als het gaat om een balkon waar je graag wat langer van zou willen genieten dan kun je bij Verasol terecht voor mooie glazen wanden.

Veranda

Veiligheid voorop

Verasol glasschuifwanden zijn voorzien van 10mm veiligheidsglas. Dit zorgt voor meer veiligheid en de mogelijkheid om kinderen zorgeloos te laten spelen in jouw overkapt terras. Glas kan namelijk gevaarlijk zijn mits de kwaliteit niet goed is. Daarom is dit iets waar je absoluut niet op wil bezuinigen. De veiligheid van jou en je gezin gaat immers voor alles. 

Vraag advies

Een goede vraag om te stellen is: wat past bij mij en mijn wensen? Natuurlijk weet jij het beste wat je smaak is maar bij Verasol hebben ze kennis in huis. Ze weten dingen die jij misschien over het hoofd ziet. Zo kom je wellicht tot de conclusie dat glas helemaal niet voor jou is, of dat je ook de overkapping moet gaan aanpassen om tot het gewenste resultaat te komen.

Related Posts