Trends zijn continu in transformatie

De wereld veranderd in een rap tempo, elk seizoen zijn er weer nieuwe trends. Voornamelijk op het gebied van technologie, mode en voedsel. Ondernemers en grote coöperaties zijn steeds actiever in het vernieuwen en verbeteren van bestaande producten en/of diensten. Per productgroep zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar voor elk type mens. Om deze reden is de groei in gespecialiseerde bedrijven fors gestegen. Daardoor is het lastiger voor consumenten een keuze te maken bij het aanschaffen van goederen. Niet alle consumenten zijn geïnteresseerd in trendgevoelige branches. De sector technologie is bijvoorbeeld zeer populair in onze samenleving, maar niet iedereen houdt zich bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in dat vakgebied. Een vaak voorkomende bedrijfstak wat zeer trendgevoelig is, is de interieurbranche. Het voordeel voor interieurbedrijven is dat er een constante vraag is van interieurproducten. Iedereen woont immers in een huis, wat op een bepaalde manier moet worden.

Combineren kan je leren!

Je woning is een plek waar jij veel tijd spendeert. Daarom is het van belang dat jij je volledig thuis voelt. Zorg voor een evenwicht in je interieur. Mix je persoonlijke smaak met interieurtrends en objecten die voor jou waardevol en betekenisvol zijn. Denk aan het stoeltje wat vanaf je studententijd meeverhuist naar nieuwe woningen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je huis op een kopie lijkt van het binnenhuis van een interieurtijdschrift. Organiseer meubels en overige objecten zorgvuldig. Houd rekening met de oppervlakte van een kamer. De grootte en het plaatsen van meubels speelt hierbij een belangrijke rol. Overzichtelijke kamers die optisch groot lijken, creëren meer rust. Kleuren, materialen en stijlen zijn prima met elkaar te mixen. Creëer harmonie door niet teveel verschillende kleuren te combineren.

Interieurtrends 2019

Om je alvast op weg te helpen, verklap ik een aantal interieurtrends van 2019. Zachte kleuren zijn helemaal in. Denk aan zachtroze, okergeel of een lichte tint blauw. Meubilair heeft een trendomslag gemaakt: van rechte hoeken naar ronde hoeken en vormen. Wat een origineel en modern resultaat oplevert. Daarnaast blijft de bekende ‘natuurlijk en puur’ stijl een goede basis voor je woonkamer. De Scandinavische manier van leven ‘less is more’ trotseert al enige tijd in de interieurbranche en blijft een aanhoudende trend. Je woonkamer krijgt op deze manier de uitstraling van een ware rusthaven. Daarbij is het essentieel om een vloer te kiezen die aansluit met de rest van je interieur. Een smaakvolle houten vloer kan de uitstraling van een ruimte een flinke boost geven. Let wel op: de kwaliteit van een vloer is ontzettend belangrijk! Een vloer die snel beschadigt en vervanging nodig heeft levert onnodige frustratie. Investeer in een duurzame vloer van hoog niveau. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie! Neem een kijkje op www.martijndewitvloeren.nl om een afspraak te maken met één van de specialisten. Zij bezitten de benodigde kennis en kunde om advies te geven in alle vloersoorten die zij aanbieden. Je krijgt inzicht in de functies, stijlen, en kosten van vloeren. Zo kun je gemakkelijk een vloer uitzoeken die aansluit bij jou specifieke wensen en behoeften. Dit levert je nog jaren plezier op!

Related Posts