IROKO BIONDO

Terrastegels van Totaaltegel voor elke smaak

Stel je voor: het is zomer, de zon staat mooi in je tuin en je hebt eigenlijk wel zin om buiten te eten. Dan moet je natuurlijk wel een eettafel buiten hebben en daar heb je een terras voor nodig. Gelukkig vind je bij Totaaltegel allerlei soorten tegels voor je terras. Of je het nu zelf gaat aanleggen of door de experts laat doen, de mogelijkheden zijn oneindig.

diverse buiten tegels

bij Totaaltegel vind je onder andere de volgende soorten tegels voor in de tuin:

  • keramische terrastegels
  • natuursteen terrastegels
  • betonlook terrastegels
  • keramiek op beton

Elke soort tegel varieert in stijl, prijs, kleur en manier van leggen. Het is dus goed om vooraf de tijd te nemen om de juiste keuze te maken.

Zelf leggen

Je kunt natuurlijk zelf een terras aanleggen. Zeker iemand die zoiets vaker doet, kan het best zelf klaren. Het kan echter bij bepaalde materialen wel goed zijn om hulp in te schakelen. Terrastegels zijn soms zwaar en lomp. Als je dit allemaal in je eentje gaat doen, kun je wellicht je rug bezeren.

Je kunt natuurlijk ook het terras laten aanleggen door deskundigen. Dit zal iets meer kosten, maar scheelt je wel aanzienlijk in tijd en moeite.

houten vloer leggen

Afmetingen van de tegels

Terrastegels heb je in allerlei soorten en maten. Het is wel een goede regel om te onthouden dat kleine tegels over het algemeen een warme, ietwat simpele uitstraling geven waar grote tegels een terras een luxe uitstraling geven, maar daardoor ook soms wat kil. 

Related Posts