Slot laten vervangen

Sloten laten vervangen door slotenmaker

Is een slot toe aan vervanging? Dan kunt u sloten laten vervangen door een slotenmaker die snel ter plaatse en altijd bereikbaar is. Zodoende kunt u garanderen dat de beveiliging van uw woning optimaal is, ook als er een inbraakpoging is gedaan. Het is vervelend als u constant in spanning zit als u niet zeker bent over de inbraakbeveiliging van uw huis. Om die reden is ons slotenmakersbedrijf 24 uur per dag in te schakelen.

Insluipers

Daarnaast kunt u de slotenservice van onze slotenmakers ontvangen als er weliswaar geen directe dreiging op inbraak is, maar er wel spoed bij is geboden. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer er sprake is van buitensluiting van uw huis. Dat kan zijn wanneer u uw sleutels kwijt bent geraakt of als u zeker bent dat u ze nog binnen hebt laten liggen. Als er dan geen alternatieve sleutels beschikbaar zijn kan een slotenmaker uit ons slotenmakersbedrijf naar u toe komen rijden om het slot schadevrij voor u te openen.

24 uur bereikbare slotenmaker

In het geval er spoed bij is en u dringend een slotenmaker nodig hebt kunt u één van onze specialisten oproepen. Een 24 uur bereikbare slotenmaker komt dan snel naar uw woon- of werkplek rijden waar de slotenservice gewenst is. Afhankelijk van de situatie worden de benodigde materialen en gereedschappen meegenomen. Is er een inbraak gepleegd dan komt onze 24/7 slotenmaker langs om de gedane schade te herstellen. Daarbij worden dan alle geforceerde of uitgeboorde sloten vervangen met nieuwe, desnoods betere, sluitmechanismen.

Sleutels-kwijt

Sleutel kwijt geraakt

Indien u een sleutel kwijt bent en bent buitengesloten zal een 24 uurs slotenmaker langskomen om het slot zonder schade open te maken. Dan worden professionele lockpicks gebruikt die u in staat stellen weer uw huis binnen te gaan zonder dat u de huissleutel op dat moment heeft. Is het vrijwel zeker dat er geen sleutels van het huis door diefstal of verlies beschikbaar zijn kunt u het beste de slotenmaker de betreffende sloten laten vervangen.

Related Posts