Renoveren? Zorg voor een plek voor je afval!

Want daar ga je hoe dan ook mee te maken krijgen. En niet zo’n beetje ook wanneer je verbouwing pas echt los gaat! En je wilt het niet rond hebben slingeren, aangezien je er dan over kunt struikelen. Dat is al nooit leuk maar met al het materieel dat je waarschijnlijk om je heen hebt verzameld, is dat ook nog eens hartstikke gevaarlijk.

Maar ook een risico dat je kunt vermijden, gelukkig. Het enige wat je hoeft te doen is die jongens – en meiden, we leven in de 21ste eeuw – van Regiocontainer opbellen. Zij hebben de perfecte bak voor je waarin jij je puin kwijt kunt, zodat je alle tijd en ruimte hebt om ongestoord verder te gaan met je klus.

Soorten containers

Nee, niet in iedere bak kun je al je afval kwijt. Althans, wanneer dat waar je van af wilt uit meerdere materialen bestaat, heb je te maken met strenge regels. Gelukkig worden die bij Regiocontainer duidelijk uitgelegd, zodat een afvalcontainer huren geen enkel probleem wordt. Je wordt precies op de hoogte gesteld van wat je waarin precies wel of niet mag weggooien.

Heb je daarnaast nog kostbare bezittingen die je tegen al dat bouw- en sloopgeweld wilt beschermen? Dan heeft Regiocontainer een passende opslagcontainer voor je!

Door het hele land

Aangezien we nu al een paar jaartjes actief zijn, kennen onze chauffeurs de kaart van Nederland zo langzamerhand op hun duimpje. Daarom weten ze jouw adres altijd te vinden! We komen jouw bak brengen, afhalen en tussentijds ledigen voor één vaste prijs per soort bak van een bepaalde grootte. Deze kan zes weken blijven staan en er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de btw of milieubelasting!

Related Posts