Bright Skies Flexa

Prachtige natuurlijke kleur

Het verven van de muren of plafonds van je woning, hoeft niet direct te betekenen dat je het met een kleur moet doen die opvalt. In de lijn van Flexa kleuren, zijn er namelijk ook prachtige subtiele kleuren die een natuurlijke tint hebben. Vaak vallen deze verven niet op, maar helpen ze wel mee om een rustige sfeer te krijgen. Bright Skies Flexa is zo’n kleur, niet opvallend maar wel perfect te combineren met andere kleuren. Voordeel van deze verf is dat die bestand is tegen UV licht, de kleur vervaagt niet wanneer je deze aanbrengt op een muur die geregeld aan zon wordt blootgesteld.

Perfect om te combineren

Niet voor niets is Bright Skies Flexa gekozen tot de kleur van het jaar 2022 van Flexa, je kunt deze natuurlijke kleur namelijk goed combineren met de andere paletten van Flexa. Op de website van deverfzaak.nl vind je de mooiste kleuren, die uitstekend zijn te combineren met deze mooie blauwe kleur. Op kantoor of in andere openbare gebouwen doet de kleur het ook erg goed, deze geeft rust en een frisse tint in de ruimte. Afhankelijk van de ondergrond, wordt bepaald hoeveel verf je nodig hebt. Hoe meer de ondergrond de verf opneemt, hoe meer je nodig hebt. 

Bright Skies Flexa

Meerder verven in dezelfde serie

Omdat de muurverf mat van uitvoering is, geniet je van een diep blauwe intense kleur na het aanbrengen. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat de kleur zeer lang behouden blijft, en UV licht niet voor het vervagen van de kleur zal zorgen. De kleur is multifunctioneel te gebruiken, niet alleen met andere kleuren maar ook in de ruimte die je wenst. Deze verf is verkrijgbaar in een 2,5 liter uitvoering, maar weet je nog niet zeker of de kleur goed is ga dan voor de kleurtester.

Related Posts