Opslagruimte in Utrecht huren

Bij het bedrijf Opslagman kunt u gemakkelijk een opslagruimte in Utrecht, maar ook in andere plaatsen huren. Het voordeel van Opslagman is dat alle werkzaamheden online gaan. Van het eerste contact tot en met een opslagruimte huren. Ook heeft u gelijk toegang tot de opslagruimte en hoeft u niet te wachten op een afspraak. 

Opslagruimte in Utrecht 

Opslagman zorgt niet alleen voor een opslagruimte in Utrecht. Opslagman is een verhuurbedrijf dat ervoor zorgt dat er bij u in de buurt mogelijkheden zijn om spullen op te bergen. Wij zijn in het bezit van 5 opslagruimtes in verschillende steden. Dus naast Utrecht bestaan er nog opslagruimtes in Amsterdam, Amerongen, Veenendaal en Almere. Van oorsprong is Opslagman een vastgoedbedrijf. Door succes van het verhuren van particuliere opslagruimtes ligt hier nu volledig de focus op. Opslagman biedt u opslagruimtes tegen een scherpe prijs en persoonlijke service. Deze opslagruimtes is perfect voor een tijdelijke oplossing. Wanneer u deze opslagruimte niet meer nodig heeft kunt u deze gelijk opzeggen. 

Online huren 

Het proces van een opslagruimte huren gaat volledig online. Zo kan de klant op het moment dat er een opslagruimte vrij is gelijk een ruimte huren. Hier heeft u dan ook direct toegang tot. Alle informatie wordt namelijk gelijk naar u toegestuurd. Ook krijgt u toegang tot het klantenportaal waar veel informatie te vinden is. Het klantenportaal kunt u vinden op de website. Hier krijgt u de gegevens voor waarmee u kunt inloggen. Ook kunt u ons dagelijks bereiken via de telefoon. Dit hoort bij het stukje persoonlijke service wat wij u bieden. 

Verhuizen van opslagruimte in Utrecht

Stel u wilt verhuizen van een opslagruimte in Utrecht naar een opslagruimte in Veenendaal. Dat kan direct en zonder zorgen. Als de opslagruimte waar u heen wilt vrij is natuurlijk. Voor maar €45 per uur en €0,20 per kilometer regelen wij een chauffeur voor u. Het enige wat u hoeft te regelen is mensen die u helpen met laden en lossen. Interne vervoersmiddelen zoals liften in het gebouw zijn uiteraard allemaal gratis te gebruiken. Ook zijn alle opslagruimtes verwarmd, droog en beveiligd.

Related Posts