kunstgras leggen

Leg zelf je eigen grasveld

Ben je een echte klusser dan is zelf je kunstgras leggen vast ook wel te doen, de meeste tuinen kun je binnen een dag het grasveld erin hebben liggen en genieten van je eindresultaat. Weet je niet precies de volgorde van het leggen, dan kun je op de website van grasengroenkunstgras.be zien wat je juiste volgorde is. Zolang je deze volgorde precies volgt, heb je aan het eind van de werkzaamheden een perfecte grasmat in je tuin liggen.

kunstgras leggen

Bij twijfel kun je het ook laten doen

Heb je op de website gekeken en twijfel je bij het idee met het kunstgras leggen, dan kun je er ook voor kiezen om het werk te laten doen door de medewerkers. Voor een voordelige prijs per vierkante meter hoef je geen zorgen, en geen vuile handen te hebben met het aanleggen van je gazon. Voordeel van het uitbesteden is ook, dat je garantie op het leggen van het kunstgras hebt. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan is een telefoontje genoeg en het probleem wordt opgelost. 

Volg het stappenplan

Omdat veel mensen kunstgras leggen zelf willen proberen, kun je op de website grasengroenkunstgras.be precies de volgorde van de handelingen zien. Vergeet niet eerst het gras te bestellen en alle overige materialen die je nodig hebt, het is zonde als je niet alles hebt en je stil komt te staan met de aanleg. Ligt het gras niet volledig ingesloten, dan heb je waarschijnlijk ook een kantopsluiting nodig om het verzakken van de grond tegen te gaan.

Related Posts