Kochten sierlijsten bij Hubo Amstelveen

In de winter ben ik samen met mijn partner verhuisd. We verhuisde omdat onze oudere woning simpelweg gewoon te klein was. Zeker omdat mijn vrouw nu zwanger is en er dus een gezinsuitbreiding komt. Wellicht willen we nog meer kinderen en dan is het handig dat je in een ruime omgeving woont met de benodigde spullen. Die benodigde spullen moesten we allemaal nog regelen want het huis dat we kochten was volledig leeg. Een van de eerste dingen die we gingen regelen, waren het plaatsen van de sierlijsten.

Liepen bij de Hubo naar binnen

Voor de sierlijsten zijn we in onze eigen stad (Amstelveen) opzoek gegaan. We liepen onder andere bij de Hubo naar binnen. Bij de Hubo hebben we gevraagd naar mooie sierlijsten. Ze hadden er meerdere en dus namen we even de tijd om de mooiste uit te zoeken. Na enige tijd maakten we een beslissing. We rekende af bij Hubo en konden gek genoeg de sierlijsten al meteen afnemen. Ik koos ervoor om de sierlijsten zelf bij te snijden en af te meten.

Sierlijsten zonder enige inrichting al prachtig

Eenmaal thuis aangekomen, begon ik met het zagen van de sierlijsten. Na een kleine middag was dat al voor elkaar en ik kon ik gaan beginnen met het plaatsen van de sierlijsten van Hubo. Het plaatsen van de sierlijsten was iets moeilijker dan gedacht. Dit omdat ik alleen handelde. Uiteindelijk wist ik het de volgende dag dan toch af te ronden. De sierlijsten van Hubo waren zonder enige verdere inrichting al prachtig!

Related Posts