Keuken Arnhem

Keuken deels laten renoveren door Keuken Arnhem

 

 

In de afgelopen zomer hebben ik en mijn man eens nagedacht over een renovatie van onze keuken. We vonden onze keuken gewoon een beetje oubollig worden en we wilden wel wat vernieuwing. Onze keuken is namelijk erg belangrijk voor ons. We eten er dagelijks en drinken er elke dag koffie. Ook is onze keuken midden in onze woonkamer. Als je dus in de woonkamer op de bank zit kijk je uit over de keuken. We willen daarom dat de keuken er goed uit ziet als er bijvoorbeeld gasten komen. Daarom hebben we afgelopen zomer contact opgenomen met Keuken Arnhem voor een paar nieuwe

keukendeuren.

Keuken Arnhem

Contact met Keuken Arnhem

 

We namen dus contact op met Keuken Arnhem voor een paar nieuwe keukendeuren. Ze reageerde snel op ons mailtje dat we hadden gestuurd om is een keer rond te tafel te gaan. Omdat ze geen showroom hebben, vroegen we Keuken Arnhem om een paar voorbeelden van Keukendeuren. De voorbeelden kregen we toegestuurd en ze wilden uiteraard een keer rond te tafel gaan.

 

Rond de tafel gegaan

 

Uiteindelijk zijn we voor de renovatie van onze keuken rond de tafel gegaan met Keuken Arnhem . We waren het erover eens dat er 6 nieuwe keukendeuren gemaakt mochten worden. De keukendeuren bestelden we in de kleur zwart, omdat de rest van onze keuken ook zwart is. Na een week kregen we de deuren binnen en hebben we ze zelf geplaatst. Nu de nieuwe deuren in onze keuken zijn gemonteerd, kijken we uit over een mooie en nieuwe keuken.

Related Posts