genieten

Kerstverlichting voor buiten

Kerstverlichting voor buiten gezocht? Lees onze drie tips!

Voor velen geldt de kerstperiode als de mooiste tijd van het jaar. Hoe je het ook wendt of keert, kerst valt sowieso in een periode waarin de dagen maar heel kort zijn. Des te meer reden om in en rond je woning sfeerverhogende kerstverlichting voor buiten te plaatsen. Ga je daarbij ook voor verlichting, dan geef je je woning al bij voorbaat een fraaie en feestelijke uitstraling. Lees hieronder op welke drie manieren je kerstverlichting kunt aanpakken.

Kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting is een van de meest aantrekkelijke soorten verlichting voor rond de kerstdagen. Deze verlichting kun je bijvoorbeeld aanbrengen via een lichtslang. Het leukst is natuurlijk om een boom van lichtjes te voorzien die ook daadwerkelijk iets weg heeft van een kerstboom. Evenwel kunnen andere kleine of grotere bomen die je in je tuin hebt staan ook in aanmerking komen om van kerstboomverlichting te voorzien. Het gaat immers om de intentie, en dat is het aanbrengen van zowel verlichting als sfeer.

kerstverlichting voor buiten

IJspegelverlichting

Als je gevoel hebt voor nostalgie en vindt dat bij kerst eigenlijk sneeuw hoort, dan is ijspegelverlichting waarschijnlijk echt iets voor jou. Deze verlichting doet namelijk denken aan bevroren ijspegels die aan de rand van het dak van je woning vast zitten. Je merkt het al: deze verlichting is bij uitstek geschikt om langs je dakrand of dakgoot aan te brengen. Op die manier creƫer je een sfeer die je doet laten wegdromen naar een authentieke kerst met sneeuw.

Projectoren

Door met projectoren aan de slag te gaan kun je resultaten boeken die werkelijk spectaculair zijn. Met een projector kun je bijvoorbeeld heel verfijnd de buitenkant van je huis verlichten. Ook kun je ervoor kiezen afbeeldingen die alles te maken met kerst op je huis te laten projecteren.

Related Posts