Rob Brandt Design

Kasten op maat kopen

In de afgelopen herfst heeft onze mooie eigengemaakte kast het begeven. Dit kwam omdat de kast simpelweg gewoon versleten was. De kast was al een flink aantal jaren geleden gebouwd en dat zag je dan ook terug in de kwaliteit van de kast. Omdat we toch een mooie kast in onze woonkamer wilden hebben staan, namen we het besluit om een nieuwe aan te schaffen. Het enige probleem wat zich nog voordeed, was dat we nog geen adresje hadden voor kasten op maat.

Mailtje gestuurd naar Rob Brandt Design

Gelukkig vonden we op het internet wel een aantal adresjes die ons aanspraken. Zo zochten we onder de zoekterm ‘’Kasten op maat’’ en kwamen we al snel uit bij de kasten op maat van Rob Brandt design. Mijn vrouw en ik bekeken de website van Rob Brandt design zorgvuldig. We zagen vele mooie voorbeelden en we kwamen daarom ook tot de conclusie dat we wel geïnteresseerd waren in de kasten op maat. Dat was ook de reden waarom we een mailtje stuurde naar Rob Brandt met de vraag of we een keer langs konden komen. Hij reageerde snel en vond het overigens geen probleem.

‘’Prachtig, de kasten van Rob Brandt Design

We gingen langs bij de kleinere showroom van Rob Brandt design. We wilden een zwarte Lundia kast op maat gemaakt, daarom liet hij hiervan een voorbeeld zien. We vonden het voorbeeld prachtig maar het had voor ons nog enige aanpassingen nodig. Volgens Rob Brandt was dat geen probleem want de kast moest toch op maat gemaakt worden. Even later hebben we samen rond de tafel gezeten. Hier hebben we de kleine details besproken en ook hebben we een ontwerp laten maken. Na 3 weken was het zover; de kast werd bij ons thuisbezorgd. Nu de kast bij ons in huis staat zien we dat ons huisstijl enorm verreken is. Prachtig, de kasten op maat van Rob Brandt Design.

Related Posts