Huiselijk huisje

De woning is eindelijk af. Alles is gerenoveerd en alles is mooi schoon. We kunnen eindelijk in alle rust slapen in het huis zonder dat er de volgende dag hard moet worden gewerkt. Ik ben het meest blij met de keuken. Hier hebben we een mooi keuken eiland waar we heerlijk eten aan kunnen bereiden. Ook ben ik erg blij met de wijnkoelkast die ingebouwd is in de keuken. Dat is toch luxe! Daarnaast hebben we een hele mooie deur die de eetkamer scheidt van de woonkamer. Deze is doorzichtig met stalen kanten zodat het wel mooi aansluit.

Een prachtige slaapkamer

Daarnaast is de slaapkamer ook prachtig geworden. We hebben een mooie boxspring gekocht en de muren mooi behangen. Daarnaast een leuk bijpassend dekbed gekocht en een leuk kleed voor op de grond. Ook hebben we mooie lampen gekocht voor in de kamer. Voor deze lampen heb ik wel batterijen nodig. Zo ging ik opzoek naar “oplaadbare batterijen aa”. En natuurlijk omdat we al zo veel hebben uitgegeven aan het huis wil ik er niet te veel voor betalen. Zo ging ik ook opzoek naar “aaa batterijen aanbieding”.

Batterijenstunter  

Deze batterijen kan ik opladen wanneer deze op zijn en hoef ik niet telkens nieuwe batterijen te komen. Ook zag ik dat het zeer goede kwaliteit batterijen waren. Zo zijn er verschillende merken van Duracell, Ansmann, Varta, GP, Phillips en nog een aantal andere verschillende merken batterijen. Ook was de site erg handig. Op de website kon je makkelijk kiezen naar welke categorie je zoekt. Zoals batterijlader, batterijtester en aa batterijen of aaa batterijen. Ook zo gaat de lijst door. Op deze manier kan je makkelijk en snel vinden wat je nodig hebt.

Huiselijke sfeer

Zo dacht ik dat ik maar meteen deze batterijen moest kopen omdat het een goede aanbieding is met een goede kwaliteit. Daarnaast waren veel mensen tevreden over de kwaliteit en de levering. Zo kon ik deze batterijen goed gebruiken voor de lampen die ik heb gekocht. Ook zou ik deze batterijen kunnen gebruiken wanneer ik weer is wat nieuws koop. Dit maakt het huis lekker compleet en komt er wat licht in de duisternis zeggen we dan maar. Dit maakt het huis wat huiselijker en kan ik me er veel beter thuis voelen. Zo is het huisje helemaal perfect. Het enige waar we nu nog mee aan de slag moeten is het tuintje. Maar dat komt met de tijd. Eerst maar lekker genieten van het huisje.

Related Posts