Houthandel nodig in Alkmaar

Kom langs bij mammoettafels. Dat is een houthandel Alkmaar met alle soorten hout op voorraad. Heeft u hout nodig voor nieuwe meubels of gaat u verhuizen en heeft u nieuwe dingen nodig voor in het huis? Dan is mammoettafels de perfecte houthandel bij u in de buurt.

houthandel Alkmaar

Mijn ervaring met Mammoettafels

Ik heb een zeer positieve ervaring met Mammoettafels. Ik ben langs de winkel geweest. Eerst heb ik wel even op de website gekeken voor wat ze aanbieden en wat voor meubels ze hebben. Toen heb ik wel een paar mooie dingen gezien maar besloot toch maar even langs de winkel te gaan. Het is erg grote winkel met heel veel verschillende meubels en allerlei meubels op maat. Ze waren erg klantvriendelijk en hebben mij erg goed geholpen. Nu heb ik een mooi houten bankstel in de tuin staan. Dit bedrijf is zeker aan raden.

Contact

Contact opnemen kan heel makkelijk bij ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-41113199. U kunt daarop bellen voor een afspraak. Een afspraak kan je ook maken door het contactformulier in te vullen. Ons adres is Einthovenstraat 81 1821 BV Alkmaar. Mailen kan naar info@mammoettafels.nl. Wij horen graag van u.

Related Posts