JanvanErp

Hoogwaardige kwaliteit badkamers Heerlen vind je bij Jan Van Erp

Wil jouw badkamer graag renoveren of gewoon een keer iets anders en ben je daarom op zoek naar badkamers Heerlen? Dan ben je bij het bedrijf Jan Van Erp aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk al meer dan 55 jaar ervaring in tegels en sanitair. Door de veel ervaring die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen zij jou helpen met het vinden van de ideale badkamer. 

Zeer grote showrooms en deskundige vakmannen 

badkamers Heerlen

Jan Van Erp heeft een aantal showrooms gelegen door heel Nederland. In de showrooms zijn een aantal voorbeelden te vinden waardoor je het gevoel en de sfeer van de desbetreffende badkamer direct kan ervaren. In de showroom werken ook deskundige vakmannen die jou kunnen helpen met het vinden van de ideale badkamer. 

levering uit eigen voorraad en een eigen montageteam

Het bedrijf levert uit eigen voorraad wanneer je besluit om akkoord te gaan met de vrijblijvende offerte die het bedrijf opgesteld. Hierdoor zal jouw nieuwe badkamer erg snel geleverd worden. Het bedrijf heeft ook een eigen montageteam waardoor jouw badkamer op de juiste manier wordt geplaatst. Voor badkamers Heerlen ben je daarom bij Jan Van Erp aan het juiste adres.

Related Posts