Kamado Joe Classic 3

Het nieuwste van het nieuwste

De classic serie heeft vele mooie modellen, de Kamado Joe Classic 3 is het nieuwste en innovatiefste model wat er is. De beste eigenschappen uit eerdere modellen zijn meegenomen,  maar daarnaast zijn er ook nieuwe accessoires aan toegevoegd om een nog completer exemplaar te krijgen. Het onderstel is van gietijzer gemaakt met ruimte om al je accessoires kwijt te kunnen, de classic 3 is bijvoorbeeld voorzien van de SloRoller. 

Kamado Joe Classic 3

Groot oppervlakte om te grillen

Met de grill oppervlakte van maar liefst 46 cm kun je niet alleen vlees, maar ook hele maaltijden bereiden met groente. Met de roosters die je kunt delen zorg je ervoor dat je nog meer ruimte hebt om je vlees te bereiden. De Kamado Classic 3 is uitgevoerd met de firebox zodat breuk niet mogelijk is. De vijf delen van de firefox kunnen genoeg uitzetten op het apparaat. Door het halveren van de rooster kun je meerdere technieken tegelijk uitoefenen. de nieuwe details van de barbeque maken het een apparaat waar je niet omheen op barbeque en grill gebied.

Bijzonder nieuwe details 

Kamado Joe Classic 3

Alle details van de andere voorgaande modellen zijn meegenomen in het nieuwe model de Kamado Classic 3, maar daarnaast zijn er een aantal slimme toepassingen extra toegevoegd. Het onderstel is namelijk vervaardigt van gietijzer, bij het onderstel is voldoende ruimte om de accessoires op te bergen. Met de SloRoller wordt de hitte verspreidt, de rook en warmte circuleert waardoor je een optimaal gegaard stukje vlees en groente krijgt. De korf voor houtskool is ook nieuw, deze maak je eenvoudig schoon.

Related Posts