Glaslatschroeven: wat zijn het en waarvoor gebruik je het?

Wanneer je aan de slag gaat met een klus zijn er heel wat soorten gereedschap en bevestigingsmaterialen die je nodig kunt hebben. Een hiervan is de glaslatschroef.

Wat zijn glaslatschroeven en waarvoor heb je ze nodig? Glaslatschroeven zijn zeer dunne schroeven met een boorpunt, gemaakt van gehard RVS-410. Deze schroeven maken het mogelijk om glaslatten en andere latjes of plinten vast te schroeven, zonder dat voorboren nodig is. De boorpunt op de schroef voorkomt onder andere het splijten van hout. Daarnaast heeft de schroef ook een kleine lenskop met freesribben. Dit zorgt voor een mooie afwerking van de schroef.

Glaslatschroeven voor een mooie en stevige afwerking

Je kunt kiezen voor de glaslatschroeven van diverse merken, waaronder Topdrill en Dynaplus. De glaslatschroeven van Topdrill zijn zeer dun en perfect voor hardhout. De boorpunt met kleine lenskop is ideaal voor het monteren van plinten. Je bent dan ook verzekerd van een mooie afwerking: deze schroeven worden vaak ook als sierschroeven gebruikt.

Ook de glaslatschroeven van Dynaplus behoren tot je mogelijkheden. Deze schroeven zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk gefixeerd kunnen worden op het kozijn, zonder voorboren. De speciale coating maakt het mogelijk om schroeven aan de buitenzijde van het kozijn te bevestigen. De coating maakt de glaslatschroeven roestbestendig. Welke glaslatschroeven je ook wilt bestellen: je vind al je opties bij Bevestigingsexpert. Zo ben jij verzekerd van kwalitatieve schroeven en kun je aan de slag gaan met plinten, kozijnen of een andere toepassing.

Related Posts