gevelbekleding

Gevelbekleding kochten wij bij Keralit

Onlangs heb ik gevelbekleding gekocht bij Keralit. Wij wilden onze gevel van nieuwe bekleding voorzien en ik had gehoord dat Keralit een betrouwbare leverancier is. Dit hebben wij ook zo ondervonden. In deze blogpost bespreek ik graag mijn ervaringen met je!

De gevel opnieuw bekleden

gevelbekledingEen lelijke gevel kan je woning geen fraai gezicht geven en precies dit was er ook bij ons aan de hand. De woning is van binnen fantastisch, een mooi en ruim huis met genoeg kamers. We wonen er erg naar onze zin! Maar we kregen de laatste tijd van mensen te horen dat ze onze gevel lelijk vonden. Dit liet ons schrikken, want we hadden er nog nooit zo bij stil gestaan. Mijn man en ik gingen naar buiten toe om het allemaal even eens goed te bekijken en kwamen er toen achter dat onze gevel inderdaad  niet erg fraai eruit ziet. Het huis lijkt een beetje slecht onderhouden zo en dat is natuurlijk helemaal niet waar! We onderhouden het huis altijd uitstekend! Dus er was maar een oplossing: de gevel opnieuw bekleden.

Uitstekend geholpengevelbekleding

Aangezien wij zelf natuurlijk helemaal geen verstand hebben van gevelbekleding besloten we om advies te vragen bij Keralit. We namen contact op via het telefoonnummer dat op de website stond en we kregen een aardige medewerker aan de lijn die ons graag wilden helpen. Hij gaf ons advies en bood ons de mogelijkheid tot het bestellen van kleurmonsters. Dat laatste leek ons wel heel handig dus we besloten deze te bestellen zodat we een goed beeld hadden van de mogelijkheden. We bestelden de kleurmonsters via de website en hadden ze vervolgens snel binnen. Op basis van deze kleurmonsters en het advies konden we een keuze maken waar we helemaal achter stonden!

Related Posts