Brecheisen

Mijn eigen plekje van de hand

BrecheisenJarenlang hebben mijn ouders in een gezellige buurt gewoond, maar sinds enkele jaren wilt hun gezondheid niet meer zo goed mee. Daarom besloten we samen het huis van de hand te doen. Geen makkelijke beslissing omdat dat huis voor ons allemaal heel veel waarde heeft. Ik ben er in opgegroeid en elke ruimte heeft voor mij dan ook heel wat waarde en dat roept allerlei herinneringen op.

Bijstand bij de verkoop

Gezien de persoonlijke waarde die het ouderlijk huis voor mij heeft, was het niet eenvoudig de knoop door te hakken om het te verkopen. Zo’n mooi huis direct verkopen deed wel wat pijn, maar het leek me de juiste beslissing. Ik ging dan ook op zoek naar een makelaar waarbij ik terechtkon voor een verkoopplan op maat van deze situatie. Een persoonlijke aanpak hierbij was voor mij van groot belang. Na wat research op internet kwam ik terecht bij het makelaarsbureau Brecheisen. Op de homepage werd mij al onmiddellijk duidelijk dat deze makelaars stap voor stap te werk gaan om tot een verkoopplan te komen met hoge kans op slagen. Dit gaf mij meteen al een geruststellend gevoel en ik besloot dan ook contact op te nemen met een makelaar uit het team.Brecheisen

Het huis direct verkopen

Al snel had ik een afspraak met een van de makelaars van Brecheisen. Er volgde een verkennend gesprek onder het motto ‘voorbereiding is het halve werk’. Vervolgens werd het verkoopplan stap voor stap opgebouwd en kon de verkoop van start gaan. De hulp en het advies waren zeer professioneel en de verkoop liep ook als een trein, zonder al te grote problemen. De verdere afwikkeling verliep volgens hetzelfde principe en volgens even goede communicatie. Ik ben dan ook zeer tevreden over de professionaliteit van de Brecheisen makelaars.

Related Posts