behangcirkel

Een stijlvolle decoratie

Is je woon of slaapkamer over het algemeen in een kleur geschilderd of behangen, en wil je deze een beetje kleur en meer decoratie geven? Met een behangcirkel heb je een unieke decoratie op de muur, in de kleuren en het design die mooi bij je ruimte passen. Een cirkel van behang is zowel geschikt voor traditionele als moderne interieurs, dit is te danken aan de vele opdrukken waarmee de cirkels zijn uitgerust. Prachtig om bijvoorbeeld in de woonkamer een saaie witte muur te breken, of in de slaapkamer als uniek schilderij boven je bed. 

behangcirkel

Voor ieder wat wils

Werkelijk voor iedereen is er wel een behangcirkel beschikbaar, wat dacht je ervan om een modern interieur te verfraaien met een prachtig werk van een bekende schilder? Of ga je voor die mooie bloemencirkel om je ruimte op te vrolijken, de cirkels zijn geschikt om aan te brengen in elke ruimte. Prachtig om direct een eyecatcher te hebben in de hal wanneer je binnenkomt, of in een andere ruimte. Haal de natuur in huis met een prachtig landschap, kortom alles is mogelijk bij muurmooi.nl met de verschillende cirkels.

Ideaal en eenvoudig aan te brengen

Een behangcirkel is perfect wanneer je iets anders wilt en je hebt geen zin om de complete woonkamer, of een ruimte te moeten behangen of schilderen. Wanneer je kijkt in de webshop, zie je dat je er veel verschillende mogelijkheden zijn betreft de cirkels. Het enige wat je hoeft te doen is de cirkel aan te brengen, en je hebt direct een andere uitstraling in de ruimte. Prachtig gekleurde bloemen, schilderijen, een landschap of een van vele prachtige ontwerpen die je in de webshop vindt. Het aanbrengen op de muur gebeurd met een zogeheten stelsysteem, hierbij hangt de cirkel altijd perfect zonder lijmresten op de muur.

Related Posts