Zwembad in tuin

Een inbouw zwembad in je eigen tuin

Een inbouw zwembad in je eigen tuin, dat was altijd een droom. Ik ben een echte waterrat en ik zwem veel. Ook de kinderen zijn dol op water en zwemmen. We wonen vrij afgelegen waardoor we best een stuk moeten fietsen naar een leuk openluchtzwembad. Nu alle kinderen een zwemdiploma hebben, zijn we ons gaan verdiepen in de mogelijkheden voor een inbouw zwembad in onze eigen tuin.

Een inbouw zwembad in je eigen tuin

Een inbouw zwembad in je eigen tuin van Bodyfit

We hebben ons zwembad uiteindelijk gekocht bij Bodyfit. Zij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van wellness. Niet alleen zwembaden maar ook sauna’s, spa’s, stoombaden en infraroodcabines vind je in het uitgebreide assortiment. Ze kunnen we heel goed adviseren wat het beste bij jouw wensen en budget past. Hier vind je zeker het inbouw zwembad voor in je eigen tuin. Bij Bodyfit kunnen ze het zwembad ook voor je installeren dus je hoeft niet zelf te gaan graven of daar weer een andere partij voor in te schakelen. Zelfs het onderhoud kunnen ze voor je regelen.

Plaatsen inbouw zwembad

Een eigen zwembad voor iedereen bereikbaar

Hoewel veel mensen bij een eigen zwembad meteen denken dat je heel rijk moet zijn, valt dat in de praktijk best wel mee. Er zijn zoveel soorten en modellen dat er in elke prijsklasse wel een leuk zwembad te vinden is. Wij wilden erg graag een inbouw zwembad omdat we dat het mooiste vinden. Daarnaast heb je bij Bodyfit ook nog de keuze uit verschillende materiaalsoorten. Zo zijn er polyester zwembaden, baden van polypropyleen of van hout. Je kunt kiezen uit standaard modellen of maatwerk, afhankelijk van je wensen en budget. Bodyfit kan je hier prima in advisweren.

Wil jij ook een inbouw zwembad in je eigen tuin? Laat je dan informeren over de mogelijkheden. Wie weet zwem jij deze zomer in je eigen zwembad.

 

Related Posts