Een gebruikte werkbank, zelfde kwaliteit als een nieuwe

Als je voor de aankoop van een werkbank staat, waarom zou je dan niet overwegen om een gebruikte werkbank te kopen? Voor heel wat van je activiteiten is een tweedehands werktafel perfect. Alle gebruikte werktafels worden eerst aan een grondig onderzoek onderworpen vooraleer ze verkocht worden. Je kunt dan er dan ook voor 100% op vertrouwen dat ze dezelfde kwaliteit en sterkte hebben als een nieuwe werkbank. Het is alvast een duurzame en goedkopere oplossing dan nieuwe werkbanken aan te schaffen.

Duurzaam en stukken goedkoper

De prijs van een gebruikte werkbank ligt veel lager dan bij een nieuwe werkbank. Dat is ook logisch. Maar dat wil niet zeggen dat een werktafel die al gebruikt is niet meer kan dienen voor professioneel of particulier gebruik. Het grote voordeel van een tweedehands werkbank is dat ze heel wat goedkoper is dan een nieuwe. Zo kun je kwaliteitsvolle werktafels op de kop tikken die maar liefst 40 tot 50% goedkoper zijn. Dat scheelt heel wat in je budget. Gebruikte werktafels worden bijvoorbeeld gekozen door opstartende bedrijven en hobbyisten, voor garages of schuren. Trouwens, een nieuwe werktafel ziet er bij intens gebruik na een tijd ook wel al gebruikt uit. Waarom zou je dan niet kiezen voor duurzaamheid met gebruikte werktafels?

Gebruikte werktafels: even veilig en dezelfde mogelijkheden als nieuwe!

Als je je afvraagt of tweedehands werkbanken veilig zijn, dan is het antwoord gegarandeerd: ja! Voor de gebruikte tafels worden gebruikte palletstellingen gebruikt. Deze worden op maat afgezaagd en hervormd tot een degelijke werktafel. Gescheurd hout, ingedeukt of verroest metaal worden helemaal niet gebruikt voor deze tweedehands werktafels. Bovendien kun je zelfs een gebruikte werktafel op maat laten maken. Eventueel combineer je ze met gebruikte materiaalbakken of gebruikte legplanken. Zo krijg jij ook in jouw atelier of hobbykamer een werktafel die volledig aan jouw eisen voldoet. Vraag de producent gerust alle informatie over gebruikte werktafels of ga met je eigen ontwerp naar hem toe.

Related Posts