De perfecte boilers bij Boiler markt

Bent u op zoek naar een boiler? Dan bent u aan het juiste adres bij Boiler markt. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende boilers en daarom zal er altijd een boiler tussen zitten die aan uw wensen zal voldoen!

Wat zijn boilers?

Een boiler is een toestel om water op te warmen, op te slaan en warm te houden. In tegenstelling tot een warmwater geiser, waar het water alleen wordt opgewarmd als er vraag naar is, wordt bij een boiler een voorraad water in een thermisch geïsoleerd vat constant op temperatuur gehouden. Het water kan direct of indirect verwarmd worden.

Close-in keuken boilers

Een close in boiler of keukenboiler is hedendaags een begrip in veel woningen. Het grote voordeel van een close in boiler is dat u direct beschikking heeft over warm water. Er wordt geen koud water meer verspild omdat de het te lang duurt voordat het water uit de kraan echt warm is.

Doorstroomboiler

Een doorstroomboiler is een vernuftig apparaat dat dankzij zijn compacte vorm eenvoudig is aan te sluiten. De elektrische doorstromer bestaat uit een buis waar aan de ene zijde het koude leidingwater binnenkomt en aan de andere zijde het warm water weer naar buiten gaat.

Related Posts