maandlasten

De maandlasten van de hypotheek berekenen?

Bij een hypothecaire lening hoort natuurlijk maandlasten bij. Weet jij al wat jij maandelijks kwijt bent? Of wil jij kijken wat jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen? Neem dan eens een kijkje op de website van Homefinance.nl. Hier kan je gebruik maken van een tool wat de berekening uitvoert. Bij het berekenen van de lasten komen een aantal punten aan bod. Denk hierbij aan jouw jaarinkomen en die van een eventuele partner. Maar ook de hoogte van de gewenste hypotheek dien je hier in te voeren. Als je alles hebt ingevuld, dan wijst het zichzelf wat jij/jullie ongeveer kan krijgen aan hypotheek.

maandlasten

Hypotheekrente erg laag

Dat de rente op dit moment zeer gunstig is bewijst maar weer. Zo kan je bijvoorbeeld bij Reaal 1 jaar rentevast afsluiten voor een annuïteitenhypotheek van maar liefst 0,83%! Oftewel, momenteel is het zeer gunstig om een woning te kopen met deze rente.

Wil jij graag meer zekerheid over een langere levensduur? Dan is het zeer aan te raden om de rente voor minimaal tien jaar vast te zetten. Bij ABN AMRO is de rente voor tien jaar op dit moment 1,04%. Uiteraard zijn er diverse andere aanbieders waarbij je voordelig jouw hypotheek kan afsluiten. Het ligt er maar net aan hoeveel maandlasten jij wilt betalen en wat er mogelijk is. Hiervoor is het raadzaam om gebruik te maken van de tool op de bovenstaande website.

maandlasten

De kosten om een woning te kopen is in 2019 gemiddeld duurder geworden. Hierdoor zal je merken dat de woningen in combinatie met de aantrekkelijke rente sneller worden verkocht. Op de website van Homefinance.nl vind je diverse informatie wat je kunt gebruiken om een woning te kopen of te verkopen!

Related Posts