15 liter boiler

De ideale 15 liter boiler

Als je opzoek bent naar een nieuwe 15 liter boiler dan ben je bij boilermarkt op het juiste adres. Is jouw boiler net stuk gegaan? Of is je boiler gewoon aan vervanging toe? Dan ben je bij Boilermarkt op het juiste adres. Een boiler van 15 liter levert 15 liter warm water en dit kan je dan mengen met wat koude kraanwater. De keukenboilers zijn naast de 15 liter boilers ook met een kleinere capaciteit te verkrijgen.

Op Boilermarkt worden de boilers van het merk Stiebel Eltron aangeboden, de specialisten bij boilermarkt zijn zelf erg enthousiast over het merk Stiebel Eltron. 

15 liter boiler

Boilermarkt service

Het is mogelijk om voor een scherpe prijs een monteur bij te boeken voor een vlekkeloze montage. Naast dat boilermarkt verschillende soorten boilers aanbiedt, bieden zij ook een topkwaliteit service aan de consument. Alle producten die worden besteld zullen altijd standaard met gratis verzendkosten zijn, je krijgt ook de kans om het product binnen 30 dagen nog terug te kunnen brengen. Wilt u toch liever in contact komen met een van de specialisten? Dan kan dit, boilermarkt is 24/5 bereikbaar via Whatsapp en je kan ze natuurlijk tijdens de werktijden mailen of bellen.

Related Posts