dakdekkersbedrijf Nijmegen

Dakdekkersbedrijf Nijmegen

Het dakdekkersbedrijf Nijmegen, beter bekend onder de naam Geradak, heeft al veel nieuwbouwwoningen van een mooi dak kunnen voorzien. Zij zijn een bedrijf die met de uiterste kundigheid deze klus kunnen uitvoeren. Regelmatig worden zij ook ingeschakeld bij renovatie projecten. Veel oude huizen worden dan voorzien van nieuwe daken. Een mooi project en daar zijn zij zelf ook erg trots op. Want wanneer je op hun website gaat kijken, zie je in de portfolio meerdere foto’s staan, van reeds uitgevoerde projecten.

Neem contact op met het dakdekkersbedrijf Nijmegen

Mocht jij van plan zijn om een ander dak op jouw woning te laten zetten, neem dan eerst contact op met dit bedrijf. Er komt dan een medewerker op locatie kijken wat er allemaal gedaan moet worden. Door op de locatie te komen, kan er een beter beeld worden gegeven over de kosten. Tevens kan er meteen bekeken worden welk soort dak het beste zal zijn en zo nog veel meer zaken die aan de orde komen.

Ook wij hebben de hulp van dit bedrijf ingeschakeld en zijn daar bijzonder goed over te spreken. Nadat wij hierheen hadden gebeld om een offerte aan te vragen, is alles snel in gang gezet. De prijsindicatie die wij via de offerte terug kregen sprak ons zeker aan. Hierop hebben wij meteen een afspraak gemaakt om een ander dak op onze woning te plaatsen.

Related Posts