Cocktails op locatie voor een prachtig feest

Het is zomer en dat betekent veel feestjes, warme zomerdagen en lange avonden! Persoonlijk vind ik de zomer het prettigste seizoen van het jaar en dat komt omdat iedereen in deze maanden lekker opstap gaat. Zo zijn er veel verschillende feestjes en spreek ik veel met mijn vrienden af. Iets waarover ik graag schrijf is het feest waar ik afgelopen maand ben geweest. Vrienden van mij gaven een groot feest in hun achtertuin om te vieren dat ze een huis hadden gekocht. Ontzettend leuk natuurlijk, maar de cocktails op locatie maakten het helemaal af. Zo hadden ze ervoor gekozen om cocktails op locatie te laten komen welke echt een hele leuke toevoeging aan het feest waren. Ben je benieuwd hoe dit concept in zijn werk gaat? Lees gauw verder en ontdek of een mobiele bar of cocktails op locatie misschien ook iets voor jouw feestje is! 

Cocktails op locatie om jouw gasten te verwennen

Ik heb veel verschillende soorten feestjes en evenementen bijgewoond en ben het concept van een mobiele bar vaker tegengekomen. Niet iedereen is hiermee bekend en daarom zal ik het concept kort uitleggen. Bij het verzorgen van cocktails op locatie komt de verhurende partij speciaal op jouw feestje of evenement. Zij verzorgen dan alle drankjes, cocktails, benodigdheden en als dat is gewenst ook het personeel. Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk als er cocktailshakers aanwezig zijn. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over de verschillende cocktails en de smaken ervan. Cocktailshakers maken van de cocktails op locatie een hele show en ik merk altijd dat gasten het ontzettend leuk vinden. Of je nu een zakelijk evenement viert of een verjaardagsfeestje, cocktails op locatie kunnen eigenlijk altijd!

De voordelen van een mobiele bar 

Een mobiele bar huren heeft tal van voordelen. Zo kun je jouw eigen smaak en wensen altijd bespreken met de verhurende partij. Zelf heb ik een keer een mobiele bar gehuurd bij Shake It Cocktails! Zij denken altijd goed met je mee en weten precies wat je nodig hebt. Zo kunnen zij jouw bedrijfsconcept helemaal verwerken in de mobiele bar omdat ze bijvoorbeeld dezelfde kleuren en stijl aanhouden. Denk hierbij aan de kleding van de cocktailshakers, maar ook de namen op de drankkaart. Cocktails op locatie bieden net dat beetje extra dat een feestje nog wat leuker maakt. Persoonlijk vind ik dit altijd erg leuk en ik denk dat iedereen dit een keer uit zou moeten proberen! Ook bij een zakelijk evenement of een bedrijfsfeestje bijvoorbeeld komt een mobiele bar goed tot zijn recht. Zo kun je de mobiele bar heel makkelijk verplaatsen en inzetten waar jij dat mooi vindt. Succes met de voorbereidingen van jouw eigen feestje en ik hoop dat je enthousiast bent geworden om dit concept zelf ook eens uit te proberen! 

Related Posts