Bulthaup keuken

Bulthaup keuken

Een Bulthaup keuken staat voor eerlijke en natuurlijke materialen. Schoonheid door eenvoud, vormgeving meets functionaliteit. En een uitstekende service. En dit laatste kenmerkt zich vooral doordat er echt naar je geluisterd wordt. Klantgerichtheid voert bij Bulthaup de boventoon.

Een Bulthaup keuken helemaal conform jouw wensen

Bulthaup keukenBij Bulthaup staan de wensen van de klant voorop. Dat betekent ook dat de adviseur ruim de tijd neemt om die wensen te achterhalen. Bij het ontwerp van een keuken zijn er namelijk ook nog veel aspecten waar je zelf niet zo snel aan denkt maar die in het totaalplaatje wel belangrijk kunnen zijn. Verlichting, om maar eens even iets te noemen. Ook wordt er gesproken over wat jouw keuken voor jou betekent. Hoe gebruik je hem. Kook je veel? Voor veel mensen of juist met z’n tweetjes, wat wil je allemaal binnen handbereik hebben? Welke inbouwapparatuur wil je? Allemaal vragen die tijdens dit gesprek beantwoord worden. De adviseur weet precies de juiste vragen te stellen en kan je ook adviseren indien nodig.

Van eerste schets tot montage

Bulthaup keukenOp basis van dit gesprek worden worden schetsen gemaakt. Deze worden vervolgens weer besproken en worden er weer dingen aangepast om zo tot het uiteindelijke ontwerp te komen. Bij het uiteindelijke ontwerp wordt ook een begroting opgesteld. Wanneer je akkoord gaat wordt de Bulthaup keuken besteld. Natuurlijk wordt eerst alles heel goed ingemeten. De keuken wordt vervolgens geleverd en door een ervaren en door Bulthaup gecertificeerde monteur geïnstalleerd.  De monteur weet alles over Bulthaup keuken en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Wil je ook een Bulthaup keuken? Breng dan eens een bezoek aan het filiaal in Den Haag aan de Binckhorstlaan 305 of maak een afspraak via de website. Op de website kun je ook direct documentatie aanvragen als je eerst nog wat meer wilt weten.

 

 

Related Posts