heater

Buiten koud? Zo zorg je dat het lekker warm wordt!

In de zomer kun je vaak lekker lang buiten zitten. Het is dan warm genoeg overdag en ‘s avonds en ‘s nachts is het vaak ook heel zacht of zelfs nog warm. Als het buiten koud is, dan kun je vaak moeilijk buiten zitten. In het voorjaar en najaar kan het vaak net wel of net niet. In deze blog gaan we ervoor zorgen dat die net niet avondjes toch aangenaam worden. Een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat je het buiten lekker warm krijgt. Op zoek naar een mooie kachel of gashaard? Neem een kijkje op Helex.nl.

Tent plaatsen

Als je een tent in je tuin plaatst, zorg je dat je minder last hebt van wind. Ook heb je geen last van regen. Regen en wind zijn twee factoren waardoor je het heel snel koud kan krijgen. Een tent kan de macht van beide factoren voor een groot deel inperken.

Vuurkorf

Met een vuurkorf kun je een deel van de tuin goed opwarmen. In een straal van 3 a 4 meter is het heerlijk vertoeven. Kom niet te dicht bij de korf in de buurt. Er kunnen vonkjes uit de korf op je kleding komen. Het is belangrijk om droog en goed hout in de vuurkorf te plaatsen. Dit hout brandt het best.

Heaters

Met heaters kun je ervoor zorgen dat het beter uit te houden is in de tuin als het ‘s avonds kouder wordt. Het is ook mogelijk om heaters in een tent te plaatsen. Dit is echt win-win. De warme lucht van de heaters blijft in de tent hangen.

Dekens in de stoelen en banken

Als het koud wordt buiten is het slim om je wat warmer aan te kleden. Ook is het verstandig om dekens om je stoelen en banken te plaatsen. Dekens houden warmte goed vast.

Fakkels

Fakkels zullen in beperkte mate ervoor zorgen dat je het wat warmer krijgt in je tuin. Fakkels zijn meer voor het idee en het placebo effect. Fakkels kunnen lekker warm zijn als je er naast gaat staan.

Related Posts