5 Dames schoenen merken bij Van Arendonk

Bij Van Arendonk zijn ze al generaties lang actief met het maken en verkopen van schoenen. Al sinds 1884 stroomt het schoenenbloed door de familie. Van een kleine zaak naar een heuse fabriek met ongeveer 150 medewerkers. Helaas is de fabriek voor het fabriceren van schoenen zo’n 70 jaar geleden gesloten maar er worden nog steeds schoenen verkocht. Zowel online als in de winkel kun je vandaag de dag terecht bij Van Arendonk om de laatste mode omtrent schoenen aan te schaffen bij een vertrouwde partij. Wij hebben 5 dames schoenen merken in een overzicht voor jou op een rijtje gezet die aangeboden worden bij Van Arendonk. 

Philippe Model

Dit Italiaanse-Franse modemerk produceert handgemaakte sneakers voor dames. Het luxueuze merk ontwerpt niet alleen voor dames sneaker maar ook voor de heren. De sneakers van Philippe Model zijn uniek, eigentijds en behoren tot de laatste mode trends. Met felle kleuren en stoere prints is een ding zeker: opvallen doe je met sneakers van Philippe Model 

Toral

Het stoere schoenen merk Toral ontwerpt laarzen voor dames die durven. Dit Spaanse schoenen merk ontwerpt hoge kwaliteit schoenen die een uitstraling hebben van westerns en cowboys. Naast laarzen ontwerpen zij ook sneakers, sandalen en andere elegante schoenen met een stoere twist. De laatste collectie Toral schoenen shop je natuurlijk bij Van Arendonk. 

Via Vai 

Een Nederlands merk met een Italiaans design. Via Vai maakt al ruim 25 jaar schoenen die tijdloos zijn. Elke collectie wordt met liefde en aandacht gemaakt. Deze schoenen worden geprezen om hun comfort en de pasvorm. Via Vai wordt verkocht in meer dan 600 verkooppunten door Europa en timmert aardig aan de weg om door te groeien. Van loafers tot sandalen maar ook sneakers en pumps worden geproduceerd door Via Vai. 

Dr. Martens 

De schoenen die al ruim 100 jaar een statement maken zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en kiezen steeds meer dames voor deze stoere veterlaarzen. Dr. Martens zijn stoere kisten voor vrouwen. De uit Engeland overgekomen veterlaarzen zijn van werklaars omgetoverd tot modebewuste musthave boots die steeds vaker getoond worden in het straatbeeld. Heb jij al een paar? 

Progetto

Echte Italiaanse designer schoenen zijn die van Progetto. Deze sexy schoenen zijn stijlvol en hebben een eigen twist. Ook niet geheel onbelangrijk zijn dat deze schoenen voor Italiaanse designers zeer betaalbaar zijn. Van mooi laarzen tot klassieke pumps Progetto heeft een breeds assortiment die het proberen waard zijn.

Related Posts